Recensies

Juli 2021. Bert en Arjan van der Bijl, particulier.

Dankzij Remco zijn wij in ons huis gaan opruimen en komt het er gezelliger uit te zien.

Juli 2021. Gerty van der Leer-Niesing, particulier.

Een geweldige ervaring gehad. Remco heeft mij en mijn gezin echt verder geholpen om orde te scheppen. De tips die ik krijg zorgen ervoor dat ik verder kom. En door de vragen die hij stelt ging ik nadenken hoe nu verder. Ik heb veel moeite gehad de drempel over te stappen om hulp te vragen. Nu ik die drempel over ben kan ik het iedereen aanraden om orde in je leven en je huis te krijgen.

April 2021. Astrid de Jong, particulier.

Remco heeft ons enorm geholpen met een klus die al 3 jaar op de planning stond. Steeds komt er iets tussen en het is lastig om tijd in de agenda vrij te maken als het leven je opslokt. Hier was Remco voor ons een uitkomst, zeg als duwtje in de rug. Hij heeft respect voor je en de situatie waar je in zit (begrijpt bv dat een kind van 2,5 jaar zal storen). Hij heeft ons aangezet tot actie en ook de motivatie gegeven door te gaan met andere projecten in huis. Ook denkt hij mee over hoe in de toekomst het duwtje gegeven kan worden, al met al dus een enorme aanrader.

November 2020. S.P., particulier.

Remco is een bijzonder professioneel en fijne organizer. Hij luistert goed en vat samen om te checken of hij je goed begrepen heeft en neemt de tijd voor goede communicatie. Het advies dat hij levert is duidelijk en van hoge kwaliteit. Wanneer hij ergens geen advies op kan geven, geeft hij dat ook eerlijk aan. Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren dus ik kan Remco van harte aanbevelen!

November 2020. Saskia, particulier.

Ik ken Remco als iemand die houdt van orde en netheid. Hij is heel georganiseerd, punctueel en netjes. Daarbij is hij zeer aangenaam in omgang. Biedt een luisterend oor als je die nodig hebt en geeft altijd goede raad. Stelt ook kritische levensvragen die je aan het nadenken zetten en je helpen om het juiste pad te bewandelen.  

Ik heb zijn hulp ingeroepen om me te helpen bij het ordenen van mijn administratie. Dat was een zeer prettige ervaring. Hij heeft me geholpen om kritisch te kijken naar wat belangrijk was om te bewaren en wat niet. Dat gaf me een opgeruimd gevoel, heel fijn.  

Door deze hulp heb ik een hoop geleerd en pas ik de tools die ik aangereikt heb gekregen nog steeds toe. Wat maakt dat ik weer overzicht heb gekregen. Dat geeft een fijn gevoel waar ik Remco heel dankbaar voor ben.   

Ben je op zoek naar iemand die je kan ondersteunen en begeleiden in het aanbrengen van structuur, orde en overzicht, die geduldig is maar wel kritisch blijft, is Remco degene die je zoekt.

November 2020. Remco Heeren, ondernemer.

Remco Opdenkamp werkt sinds enkele jaren bij Albert Heijn Dillenburgplein als kwaliteitsmedewerker. Hij organiseert, verzorgt en (misschien wel het allerbelangrijkste) borgt de hygiëne en overige HACCP zaken in onze winkel op een bijzonder fijne manier. Hij maakt samen met medewerkers schoonmaakschema’s. Instrueert waar nodig en helpt waar gewenst. Door zijn gestructureerde manier van werken is hygiëne bij ons inmiddels een onderscheidende factor geworden en scoren we in diverse audits ongewoon goed. Ik kan Remco van harte aanbevelen!

Call Now Button