Het leven bijsturen.

In mei 2020 hadden mijn vrouw en ik het plan om met een fijne groep mensen naar Normandië af te reizen voor een vakantie en het bezoeken van de invasiestranden van de geallieerden in de tweede wereldoorlog.

Als gevolg van het coronavirus werd alles afgeblazen en zaten we twee weken thuis. Bij de pakken neer zitten doe ik niet zo gauw en bedacht een plan. Ik bekeek de volgende aspecten van mijn leven en gaf er cijfers aan: gezondheid, sociale contacten, financiële situatie en werk. Bij alle vier scoorde ik ruim voldoende, maar werk scoorde het laagst en ik bedacht een plan om dit cijfer omhoog te krijgen.

Na wat op internet te hebben geneuzeld kwam ik een opleiding voor professional organizer tegen en ik was blij verrast! Ik kon in dit vak mijn passie en enthousiasme kwijt. Veer, mijn vrouw, stelde een belangrijke vraag: ¨als het je niet zou lukken een succesvol bedrijf te maken, zou je dan toch blij zijn dat je deze opleiding hebt gevolgd?¨. ¨Ja!¨, zei ik volmondig.

Intussen heb ik de opleiding van de L.O.I. succesvol afgerond, is mijn website klaar, sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik klanten aan het werven. 2020 is voor mij een jaar geweest waarbij aanpassen aan de situatie en positief denken mij veel heeft gebracht. Ik ga vol vertrouwen 2021 in, ik wens jou dat ook toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + acht =

Call Now Button