Geluk als verdienmodel?

Dit voelt vreemd, hoe ga ik dit gevoel onder woorden brengen? Ik ben recent gestart als professional organizer en wil daar natuurlijk mijn brood mee verdienen. Ja, wat verkoop ik dan? Geluk is het eerste woord dat in mijn hoofd schiet.

Rust, ruimte en overzicht zijn fundamenten voor het dagelijks leven. Heb je deze drie onderdelen op orde, dan ontstaat er een solide basis om je geluk te vinden. Ik deel graag tips en trucs uit aan mensen om mij heen en hoop in de toekomst veel meer mensen te bereiken.

Waar ik zelf gelukkig van word? Noem het maar op: pindakaas, een glimlach, de geur van verse koffie, een fijn gesprek, rust na een drukke dag, de zon die door de wolken heen breekt en natuurlijk de ontwikkeling van mijn onderneming. Ja, dat laatste is echt wel spannend, een grote gelukkige ontdekkingsreis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 3 =

Call Now Button